søndag, september 24, 2006

B3TA - We Love the Internet

Jeg er klar over at jeg må passe meg for å drive for mye copy/paste med rare ting fra nettet. Selv om dårlig humor på nett er en stor del av et asosialt liv som omsorgsarbeider på Lillehammer, er ikke dette noe man burde blogge for mye om. Jeg føler alikevel at jeg må gi litt kredd til siden B3TA, en fanside for internet. Temaene er tidsaktuelle og internetrelaterte. Innholdet er fifty-fifty barnslig-offencive humor, med deler av velgjorte utkåringer, bilder og, erm, katter... Et par eksempler, den meget tankevekkende "female or shemale?"-quizen, den nesten skremmende "jailbait or legal"-quizen eller "nonce or babysitter"-quizen. Noen foretrekker kanskje å lete igjennom arkivene litt selv, men for de mer aptiske kan jeg linke flere utvalgte godsaker:

"Penislogoprisen"
"Porno/kjendisquizen"
"Moo or man"-quizen
"gay/straight"-quizen

4 kommentarer:

Anders H sa...

Im the cunning bro` / you got stuck in nummmer to / ikke min skyld at din argumentasjonstaktikk / er like skrøpelig som skur med tak av bølgeblikk

- Eid av Hegvik

Anders H sa...

http://www.tshirthell.com/store/product.php?productid=749

Anonym sa...

"Selv om dårlig humor på nett er en stor del av et asosialt liv som omsorgsarbeider på Lillehammer, er ikke dette noe man burde blogge for mye om."


Jo! Ja til mer netthumor.

Anders H sa...

Jeg tipper du skårte bra på shemalequizen, Jørgen B...