tirsdag, oktober 17, 2006

Bindi på nye eventyr

Nyheten om Steve Irwins død har såvidt lagt seg før Animal Planet har funnet sin nye jungelsønn, eller skal vi kanskje si datter? Bindi Irwin, Steve Irwins datter, skal lage det nye programmet der "Irwin møter jungel" og erter farlige dyr med pinner og småstein.

L`enculé følger kalaset og started eget veddemål å hvilket dyr som får æren av first blood vs. lille Bindi.

1) Løve
2) Apekatt
3) Boa Constrictor
4) Pusekatt
5) Kjempebleksprut
6) Frosk
7) Annet

Personlig mener jeg at siden Animal Planet har en greie for afrika, og siden Bindi er liten. Vil fokuset sikkert gå mot "søte" afrikanske dyr. Så, en løveunge sammen med sin mor vil kanskje være et godt alternativ? Det er jo selvsagt også mulig at Animal P kanskje vil legge seg på en mer "røff" linje og markedsføre Lille Bindi som den kule kidden. Da vil kanskje ekle frosker eller edderkopper være kandidaten.

Videre har vi fårr masse lystig statistikk å godte oss med! En av fire som røyker får KOLS! For meg som helsearbeider er dette good news. Vi i helsesektoren nyter godt av det herlige rebellimaget røyking gir. Når folk blir pleietrengende og ikke klarer å
puste for egen motor, eller må amputere et bein/lunge for den slags skyld, kommer de til oss for sine siste dager. Jeg skal ikke røpe for mye om hvordan en hverdag med KOLS arter seg, men for deg som liker brunt slim, lange dager på sofaen etterfulgt av en velkomment tidlig død, så kan dette anbefales.

"Image is everything",keep it real!

5 kommentarer:

Anonym sa...

struts

Holmen sa...

Når ble tigeren et dyr som finnes i Afrika? Jeg så ingen når jeg var i de trakter iallefall.

Anders H sa...

Ikke vær frekk i kjeften homlen! :P

Holmen sa...

er da ikke frekk i kjeften!

Anders H sa...

"There is no tiger..."